Big Band Almelo met Gé Titulaer

Een sfeervol concert op zondagmiddag 29 januari in de knusse theaterzaal van het Almelose Hof 88. Vanaf 15.00 uur is zanger Gé Titulaer te beluisteren, in samenspel met de big band, maar ook met een aantal combostukken. Een toegangskaartje kost 12 euro. Reserveren kan door te bellen met 06 – 5184 5581. Kaarten zijn op de dag zelf ook verkrijgbaar bij de kassa van Theater Hof 88 aan de Elisabethhof 4.

Gé Titulaer

De professionele carrière van zanger, componist en multi-instrumentalist Gé Titulaer begon in de 70er jaren bij de popgroep Pat Cool met de succesvol door hem gecomponeerde debuutelpee Daybreak.

Ook als zangsolist wist Gé zijn weg te vinden. De door Cees Schrama geproduceerde solo-elpee werd meteen onderscheiden met een Edison. Hij geldt vanaf dat moment als een belangrijke muzikale ontdekking. Vooraanstaande muziekjournalisten plaatsen hem op één lijn met namen als Frank Sinatra, Tony Bennett of George Benson en hij wordt met het Gouden Hart van Rotterdam geëerd als ‘zanger van het jaar’.

Vanuit heel Europa ontvangt hij uitnodigingen voor concerten, tournees, tv-shows en vele radioconcerten.Hij deelt het podium met wereldsterren als Toots Thielemans, Eddie Daniëls, Clark Terry, Norma Winston, Diane Schuur, John Clayton en vele anderen.

Hij maakte tournees door de USA, Japan, Bulgarije en Zwitserland en is jaarlijks regelmatig te gast in Parijs en Aveyron, voor workshops en concerten.

Momenteel werkt hij samen met z’n zoon Boris (Bo Saris) aan de opnames voor een nieuwe Epee met een 5 tal nieuw gecomponeerde songs, die in de loop van 2017 op de markt moet komen.

Big Band Almelo

Achttien enthousiaste Twentse muzikanten vormen samen Big Band Almelo. De band stond ruim twintig jaar onder de bezielende leiding van dirigent-arrangeur Frank van Nus, maar kent sinds vorig aar Rini Swinkels als nieuwe bandleider. In de serie concerten in Hof88 werd Gé Titulaer de afgelopen jaren tijdens de zondagmiddagconcerten van Big Band Almelo in Hof 88 al voorgegaan door jazzgrootheden als Greetje Kauffeld, Adrienne West, Frits Landesbergen en Hans Dekker.

Tagged in :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *